Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna
iPhone – obećavajuće prihvatljiva cijena i garancija

Proces nabave iPhone uređaja obično ide u dva smjera. Ili se za novi model kampira pred dućanom dan uoči njegovog dolaska na tržiste ili se pretražuju najpovoljniji oglasi popularnih modela uređaja.

Kupujete li iPhone u specijaliziranoj trgovini, pitanje ispravnosti uređaja gotovo da vas ne zabrinjava obzirom da imate garanciju koja prati proizvod. Što će reći, ako nešto ne valja znate kome ćete se obratiti. Korisnike iPhone uređaja koji su krenuli alternativnim pravcima nabave traženog pametnog telefona, putem Njuškala ili drugih oglasnih servisa, najviše brine ispravnost. Kupovina se odvija po principu viđeno-kupljeno i preostaje jedino nada da će sve biti u najboljem redu kada dođete kući i pokrenete svoj iPhone.
Banner Apple CRP InfoAM

iPhone – alternativna kupovina = sigurna kupovina

Mi, u webshopu rabljena-računala.hr, pokrenuli smo prodaju refurbished iPhone uređaja, kako bi vi kao krajnji korisnik dobili uređaj po povoljnijoj cijeni uz garanciju od 12 mjeseci. Provjereni izvor, složit ćete se, zlata vrijedi kada su u pitanju proizvodi za koje izdvajate veću količinu novca. Uz jamstvo od 12 mjeseci sada možete birati koji proizvod želite.

Refurbished iPhone – o čemu se radi?

iPhone iz Apple-ove refurbished linije znači da je uređaj inicijalno proizveden od strane Apple kompanije. Zbog određenih tehničkih poteškoća nije distribuiran prema krajnjim korisnicima. Umjesto toga, vraćen je u Apple, kako bi pod vodstvom stručnjaka uređaj zadovoljio Apple standard kvalitete. Tek kada uređaj prođe test pune funkcionalnosti, stavlja se na tržište pod oznakom Apple Certified Refurbished Product. Da ponovimo, uređaj se prodaje sa certifikatom koji izdaje Apple. Certifikat ujedno znači da je uređaj testiran i zadovoljava Apple standard kvalitete.

Refurbished Product – obnovljen uređaj sa potpisom Apple kvalitete

Za vas to znači:

  • povoljnija cijena u odnosu na redovni uređaj
  • potpuno ispravan uređaj testiran pod vodstvom Apple stručnjaka
  • uvjerenje da uređaj ispunjava Apple standard kvalitete
  • sve komponente uređaja su originalne Apple komponente koje jamče kvalitetu
  • jamstvo od 12 mjeseci

Ako se želite dodatno informirati, više informacija o Apple Refurbished proizvodima potražite na službenoj Apple web stranici.

Ponudu za uređaj možete tražiti mailom na info@itcro.eu ili na broj 01 581 0962.

Naši ljubazni djelatnici, rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Besplatna dostava

Jamstvo

Plaćanje na rate

Servis i održavanje