Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna
Kupnja polovnog računala vs. kupnja novog

Koliko vam se isplati kupnja polovnog računala u odnosu na kupnju novog? Naravno, uvijek je sve bolje kupiti novo. Pod uvjetom da vas nije briga za novce jer ih imate dovoljno, pa i više od toga. Ipak, ako želite uštedjeti značajan iznos koji će vam ostati u kućnom budžetu i za neke druge namjene osim za kupnju računala, tada ćete željeti porazmisliti o kupnji polovnog računala. Evo nekih prednosti koje možete ostvariti pri takvoj kupnji.

Ušteda i više od 50% uz iste performanse

Kupnja polovnog računala omogućuje uštedu višu od 50% iznosa kojeg biste inače dali za kupnju novog računala. Usto, kupnja polovnog računala pruža gotovo iste ili neznatno slabije performanse u odnosu na neko novo u istoj klasi.

Vijek trajanja

Rabljena računala obično su stara tek 1-3 godine, što znači da Vam mogu još služiti barem toliko. Dakako, to podrazumijeva obraćanje pažnje na minimalno potrebno održavanje i razumnu uporabu.

Kompatibilnost sa starijim programima

Na rabljenim računalima obično je instaliran operativni sustav prethodne generacije. Primjerice, umjesto aktualnih Windows 10 instaliran je Windows 8 ili 7. To znači da ćete na njima bez problema moći pokrenuti starije igre i programe za koje nemate najnoviju licencu.

Kupnja polovnog računala idealno je rješenje za djecu i početnike

Ako želite kupiti računalo kojim će se koristiti Vaše dijete te njime učiniti prve korake u svijet IT tehnologije, tada nećete željeti platiti veliki iznos za računalo koje bi ono svojom nepažnjom ili neznanjem moglo oštetiti. Slično kao i kod kupnje automobila, kupnja polovnog računala idealan je izbor za početnike koji se to tek uče koristiti.

Garancija

Kupnja polovnog računala u specijaliziranom dućanu uključuje i dobivanje garancije od 12 mjeseci, što je često isto vrijeme trajanja garancije koju biste dobili i pri kupnju novog računala. Na taj način možete odbaciti sve strahove i sumnje da vam rabljeno računalo neće raditi, da će biti neispravno i slično.

Besplatna dostava

Jamstvo

Plaćanje na rate

Servis i održavanje