Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna
Kvaliteta rabljenih računala

Kvaliteta rabljenih računala vrlo često dolazi pod znak upitnika. Zašto je to tako, koji je razlog tome i kako promijeniti percepciju kupaca računala, točke su koje ćemo pokušati demistificirati u sljedećem tekstu. Uglavnom se riječ rabljeno tumači kao nešto staro ili loše. No, kvaliteta rabljenih računala koja su dostupna na tržištu, čvrst su dokaz koji upućuje na sasvim suprotno.

Kvaliteta rabljenih računala vs. nova računala

U današnje vrijeme tehnološke kompanije vode utrku u razvoju najnovijih proizvoda i tehnologija. Kupci nisu pošteđeni euforije koju donosi nametnuta potreba za najnovijim modelom određenog proizvoda. Često se zapostavlja mogućnost dugotrajnog korištenja računala i računalne opreme čiji vijek trajanja nije ni približno pred krajem. Vezano uz to, osim što korisnici gube povjerenje u svoja računala koja nisu najnovija, rijetko se usuđuju na kupnju rabljenog računala. Nažalost, razlog je nepovjerenje, no unatoč tome kvaliteta rabljenih računala nije parametar koji se treba uzimati kao temelj sumnje.

Rabljena računala i računalna oprema koju možete pronaći u našoj ponudi su proizvodi renomiranih i pouzdanih proizvođača kao što su Lenovo, HP, Dell, Toshiba, IBM i Fujitsu Siemens. Istovremeno, ne bježimo od činjenice da su spomenuta računala i računalna oprema prethodno korišteni. No, sada slijedi jedno „ali“. Baš svaki proizvod prije puštanja u prodaju prolazi iznimno detaljne provjere i testiranja kako bismo se u potpunosti uvjerili da će kvaliteta rabljenih računala iz naše ponude ispuniti sva očekivanja budućih vlasnika. Kako ne bi sve ostalo samo na obećanjima i lijepim riječima, za svaki kupljeni proizvod dajemo jamstvo od 12 mjeseci. Također, nudimo i mogućnost uzimanja dodatnog jamstva od 24 mjeseca.

Odabir računala

Kvaliteta rabljenih računala i računalne opreme koju nudimo iznimno nam je bitno prezentirati potencijalnim kupcima. Željeli bismo kod ljudi probuditi svijest o činjenici da rabljenoj opremi nije mjesto na odlagalištima elektroničkog otpada samo zato što se u periodu od jedne ili dvije godine pojavio noviji model. U prilog tome govore realni pokazatelji u ovisnosti o planiranoj namjeni računala. Dobro razmislite o tome za što Vam treba računalo i za što ga koristite u svakodnevnom radu. Svakako istražite sve dostupne opcije i ponude na tržištu te racionalno odaberite računalo koje najviše odgovara Vašim svakodnevnim i profesionalnim potrebama.

Ako trebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte. Naši ljubazni djelatnici vrijedno odgovaraju na Vaše upite. Za vas smo tu putem maila info@itcro.eu ili na broj telefona 01/581 32 00

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Jamstvo

Jamstvo

Plaćanje na rate

Plaćanje na rate

Servis i održavanje

Servis i održavanje