Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna
Kvalitetna rabljena računala za vaš ured

Putem našeg web-shopa možete kupiti kvalitetna rabljena računala za vaš ured. Sva naša računala koja se nalaze u ponudi imaju 1 godinu garancije. Također, računala dolaze sa predinstaliranim Windows operativnim sustavom. Ukoliko želite ubrzati rad svog računala, na raspolaganju imate opciju dodatne ugradnje SSD diskova. Izborom  rabljenog računala možete uštedjeti značajan novac u odnosu na kupnju novih računala. Stoga su kvalitetna rabljena računala idealna za manje tvrtke i urede. Kao i za one koji tek otvaraju firmu te nisu u mogućnosti uložiti značajna financijska sredstva u kupnju računalne opreme potrebne za rad.

Velik izbor kvalitetnih rabljenih računala

Veliki izbor Dual Core, i3, i5 računala i laptopa, samo su dio ponude. Tu možete naći poznate i provjerene svjetske brandove kao što su HP, Lenovo, Fujitsu, Toshiba i drugi. Osim dostave, nudimo i uslugu instalacije u vašem uredu, te podešavanje i instalaciju na mrežu. Kako bismo vam još više olakšali kupnju računala iz naše ponude, možete ih kupiti karticama i na rate.

Zašto kvalitetna rabljena računala?

Kupnjom rabljenih računala za vaš ured možete uštedjeti značajan novac. Koji zatim možete uložiti u druge poslovne aktivnosti: marketing, online promociju, izradu web-stranice i slično. S obzirom na to da nudimo samo provjerena rabljena računala te uz dajemo i garanciju, budite sigurni da će vas rabljena računala iz naše ponude jako dobro služiti.

Pogledajte našu ponudi i naručite već danas kvalitetna rabljena računala iz našeg dućana; mi vam jamčimo siguran i ugodan rad na njima u vašem uredu! Bilo da želite klasično stolno računalo s okomitim tower kućištem, desktop računalo s vodoravnim kućištem, ili pak agilne prijenosnike koje ćete lako premještati iz jednog prostora u drugi, sve to možete naći u našoj ponudi. Tu je i ponuda kvalitetnih rabljenih monitora po cijeno već od 899 kn, a za IT profesionalce nudimo i odlične rabljene servere.
Pogledajte našu stranicu, odaberite što vam se sviđa i javite nam se na telefon 01 581 0962 ili na mail info@itcro.eu

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Jamstvo

Jamstvo

Plaćanje na rate

Plaćanje na rate

Servis i održavanje

Servis i održavanje