Menu
najam-racunala

Zašto biste koristili najam računalne opreme, pitate se?

Smanjenje troškova je prvi razlog zbog kojeg se mnogi odlučuju upravo za ovu opciju. Osim toga, to je dobra prilika za testiranje opreme ukoliko ste skeptični prema samoj riječi rabljeno koje se veže uz računala. Znači, iz dana u dan se možete uvjeriti kako je riječ o kvalitetnom računalu, serveru ili POS blagajni pomoću koje možete odraditi sve što ste planirali.

Jamstvo je drugi razlog. Za vrijeme trajanja ugovora o najmu, sva oprema je pod garancijom. U slučaju bilo kakvih izazova u smislu kvara, u kratkom roku smo na vašim vratima sa zamjenskom opremom.

Tehnička podrška je uvijek dostupna na broj telefona 01 581 3200 i spremna za intervenciju sa svim potrebnim rješenjima.

Posjetite izbornik za najam računalne opreme  i odaberite opciju za sebe. Za sva pitanja tu smo info@itcro.eu i tu 01/581 3200.
rabljena računala najam
najam_small_server_3
najam_small_pos_3

Najam računalne opreme

Usluga je koja prati trendove poslovnih korisnika. Želite li smanjiti postojeće troškove ili tek ulazite u business, sada ste na pravom mjestu. Barem kada su u pitanju opcije kojima možete unaprijediti svoje poslovanje i učinkoviti upravljati budžetom. Najam računalne opreme sigurno doprinosi tome.

 

Zato krenimo odmah na predstavljanje koju to opremu možete iznajmiti i koliko će vas to koštati:

1.  Početna cijena najma računala kreće od 2 kn dnevno. Za taj iznos dobivate računalo koje možete koristiti za uobičajene poslovne zadatke. Znači rad u wordu i excel-u, pa red googleanja i facebooka, outlock i to je to. Ukoliko su vaši poslovni zadaci zahtjevniji u smislu da koristite photoshop često i puno ili obrađujete video zapise, cijena će biti nešto viša no još uvijek prihvatljiva. Da bi znali točnu cijenu, slobodno nam pošaljite mail sa svojim zahtjevima na info@itcro.eu ili nas nazovite na broj 01 581 3200.

2.  Najam servera  je također oprema na kojoj možete uštedjeti. Za vas smo pripremili HP Proliant ML 350 G6 server sljedećih karakteristika: 1x Xeon E5506 – Quad Core
2x2GB PC10600E ECC, Raid: integrated P410i, 2x 460W napajanja, 8x 3.5″ HDD slot (Podržava do 8 diskova) te 2x LAN. Cijena je 299 kn mjesečno.

3.  Najam POS blagajne dolazi u dvije opcije – touch screen i classic screen. Za koju ćete se opciju odlučiti, uvelike ovisi koji program ćete koristiti odnosno koji posao obavljate. U paketu se nalaze računalo, ladica za novac, pos printer, miš i tipkovnica te screen koji možete birati. Cijena je 120kn odnosno 190kn mjesečno.

Zatražite ponudu za najam na broj telefona 01 581 3200 ili putem mail adrese info@itcro.eu

  TOP