Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna

O nama

Rabljena-računala.hr je vodeći hrvatski web-shop za prodaju rabljenih računala, rabljenih prijenosnika, rabljenih monitora i ostale računalne opreme.

S obzirom na sve veću potražnju za rabljenom računalnom opremom po povoljnim cijenama, u našem asortimanu kupcima nudimo najbolja rabljena računala provjerenih svjetskih brendova kao što su IBM, HP, Lenovo, Dell, Toshiba, Fujitsu i drugi.

Rabljena računala | Info AM

 

Rabljena računala | Info AM

Zašto rabljena računala?

Rabljena računala su odličan izbor za sve poslovne korisnike koji žele sniziti razvojne troškove a zadržati kvalitetu opreme koju koriste. Tehnologija napreduje svakog dana, stoga su najnovija računala koje možete kupiti u klasičnim trgovina, vrlo skupa. A već u roku nekoliko mjeseci značajno im padne cijena upravo zbog napretka tehnologije i promjene tržišta. Iz tog razloga odlučili smo vam omogućiti širok izbor rabljenih i kvalitetnih računala za kupnju ili najam po daleko pristupačnijim cijenama. Na taj način, imate kvalitetnu informatičku opremu koja će Vas pouzdano služiti bez da za to morate duboko posegnuti u džep.

Trebate servis laptopa i računala Info AM ima bogato iskustvo i stručnost potrebnu za rješavanje svih problema ! Obratite nam se na - Servis računala.hr

 

Besplatna dostava

Na svaku kupnju u vrijednosti iznad 1000 kn pružamo besplatnu dostavu, a za kupnju do iznosa od 1000 kn dostavu plaćate samo 50 kn.

12 mjeseci jamstva

Na sve proizvode iz naše ponude dajemo 12 mjeseci jamstva tako da možete biti sigurni da su rabljena računala koja kupite kod nas provjerena i kvalitetna.