Menu

Rabljena-računala.hr je vodeći hrvatski web-shop za prodaju rabljenih računala, rabljenih prijenosnika, rabljenih monitora i ostale računalne opreme.

S obzirom na sve veću potražnju za rabljenom računalnom opremom po povoljnim cijenama, u našem asortimanu kupcima nudimo najbolja rabljena računala provjerenih svjetskih brendova kao što su IBM, HP, Lenovo, Dell, Toshiba, Fujitsu i drugi. Na sve proizvode iz naše ponude dajemo 12 mjeseci jamstva tako da možete biti sigurni da su rabljena računala koja kupite kod nas provjerena i kvalitetna.

Besplatna dostava
Rabljena računala i računalna oprema u našoj ponudi osjetno je jeftinija od nove te će Vam pružiti izvrsne performanse uz povoljnu cijenu. Na svaku kupnju u vrijednosti iznad 1000 kn pružamo BESPLATNU DOSTAVU, a za kupnju do iznosa od 1000 kn dostavu plaćate samo 50 kn.

Zašto rabljena računala?
Rabljena računala su odličan izbor za sve poslovne korisnike koji žele sniziti razvojne troškove a zadržati kvalitetu opreme koju koriste. Tehnologija napreduje svakog dana, stoga su najnovija računala koje možete kupiti u klasičnim trgovina, vrlo skupa. A već u roku nekoliko mjeseci značajno im padne cijena upravo zbog napretka tehnologije i promjene tržišta. Iz tog razloga odlučili smo vam omogućiti širok izbor rabljenih i kvalitetnih računala za kupnju ili najam po daleko pristupačnijim cijenama. Na taj način, imate kvalitetnu informatičku opremu koja će Vas pouzdano služiti bez da za to morate duboko posegnuti u džep. A uz svaki računalo, stolno ili prijenosno dajemo jamstvo od 12 mjeseci.

Ljubazno osoblje i pomoć pri kupnji
Naše ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je za sva Vaša pitanja i upite te će Vas rado savjetovati i pomoći pri kupnji. Rabljena računala iz naše ponude možete koristiti za ured, edukaciju, zabavu, igranje, gledanje filmova i videa… Rabljeni laptopi s instaliranim Windowsima pružit će Vam potrebnu mobilnost te će Vam odlično poslužiti za poslovne i druge potrebe.

Ponuda bez obveze
Zatražite ponudu za kupnju rabljenog računala, laptopa, monitora ili druge informatičke opreme bez ikakve obveze. Prema Vašim potrebama i željama savjetovat ćemo i dati Vam preporuku što je za Vas najbolji odabir.

INFO AM USLUGE d.o.o.
za informacijske tehnologije
OIB: 96694026025
Sjedište: Školska 17, HR-10360 Sesvete
Upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-10/14231-2.
Temeljni kapital iznosi 20.000,00 Kn i uplaćen je u cijelosti.
Članovi društva: Marko Ivanović i Ante Bagić
Transakcijski račun otvoren kod Zagrebačke banke d.d. IBAN: HR1123600001102045981
Tel: +385 1 581 0962

  TOP