Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna
Prednosti najma računala

Ukoliko ste skeptični prema kvaliteti rabljene računalne opreme, nastojat ćemo Vam istaknuti prednosti najma računala. Sva naša računala prolaze detaljne provjere i testiranja. Njihove performanse i mogućnosti se ne razlikuju od onih koje nude nova računala u istoj klasi.

No, ukoliko ne vjerujete napisanome nudimo Vam mogućnost da se kroz period od 365 ili 730 dana uvjerite u prednosti najma računala. Iskoristite spomenuti period, testirajte ih te se sami uvjerite u kvalitetu naših računala. Ako Vam se iznajmljeno računalo svidi, u bilo kojem trenutku ga možete i kupiti od nas.

Brojni drugi rabljeni proizvodi uživaju puno povjerenje klijenata i kupaca. Rabljena računala i računalna oprema, nažalost, još uvijek nemaju povjerenje od strane kupaca, koji se najčešće odlučuju za kupovinu potpuno novih modela. Vrlo čestu se nameću brojne razlike koje se navode kao prednost novih računala. Zanimljivo, među onim najčešćim razlike gotovo i nema.

Prednosti najma računala iz aspekta jamstva

Kao jednu od prednosti najma računala, volimo isticati da za sva rabljena računala u našem asortimanu garantiramo ispravnost od minimalno 12 mjeseci. Ova pogodnost se odnosi i na kupovinu i na najam računala. Dakle, uvjeti jamstva vrijede jednako kao i u slučaju kupovine potpuno novog računala. Ako smatrate da Vam 12 mjeseci možda neće biti dovoljno, nudimo Vam i mogućnost uzimanja dodatnog jamstva od 24 mjeseca.

Ukoliko se dogodi iznenadan kvar Vašeg računala, po hitnom postupku omogućavamo dostavu ili preuzimanje zamjenskog računala. Sve što trebate napraviti je memorirati i nazvati broj 01/581 09 62 u slučaju ovakve situacije. Izuzetno smo posvećeni zadovoljstvu kupaca i rado ćemo učiniti sve što je potrebno ne biste li imali ugodno poslovno iskustvo s nama. Stoga, maksimalno stojimo na dispoziciji kupcima i ni najmanje ne morate oklijevati oko toga trebate li nas kontaktirati ili ne. Učinite to slobodno!

Mogućnost povrata kao jedna od prednosti najma računala

U slučaju da doista nikako niste zadovoljni performansama unajmljenog računala, ne brinite previše. Jedna od prednosti najma računala koje ističemo je i povrat unajmljenog rabljenog računala. Svakom klijentu nudimo mogućnost povrata računala unutar 14 dana od kupnje ili najma.

Na samom kraju, nadamo se da smo Vam uspjeli približiti prednosti najma računala te benefite i mogućnosti koje ono nosi. Možete biti uvjereni da će računalo koje unajmite kod nas biti pouzdano i odlične kvalitete, što jamče brojne provjere i testiranja koja provodimo prije stavljanja samog računala na prodaju ili najam.

Ukoliko se odlučite unajmiti neko od računala iz naše ponude, slobodno zatražite svoju ponudu na mail info@itcro.eu ili nas kontaktirajte na broj telefona 01/581 09 62.

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Jamstvo

Jamstvo

Plaćanje na rate

Plaćanje na rate

Servis i održavanje

Servis i održavanje