Rezultati pretrage
  • Vaša košarica je prazna
Rabljena računala – što je to zapravo?

Kako računalo postane rabljeno računalo? Zašto ih mi imamo za prodaju? Tko ih više ne želi? Zašto? Koliko koštaju? Što ako se pokvare?

Ovo su samo neka od pitanja s kojima se susrećeš kada čuješ pojam „rabljeno računalo“. Mi ćemo što bolje pokušati odgovoriti na njih kako bi Vama donijeli određenu korist, a sebi olakšali posao.

Dakle riječ je, prije svega, o ispravnim računalima. Znači svaki dio prijenosnog ili stolnog  računala je u potpunosti ispravan. Prije nego što ih pustimo u prodaju, koristili smo brojne testne tehnike kako bismo mi sami utvrdili da je riječ o ispravnom računalu koje savršeno može odraditi svaki posao za Vas. Bilo da je to za posao i tablice, programiranje i kodove, učenje i studiranje ili gledanje filmova, igre i glazbu.

Kako računalo postaje rabljeno računalo, odakle su, tko ih je koristio i koliko?

  1. Riječ je o onim računalima koja su bila dio prevelike narudžbe kupca koji ih ne može vratiti proizvođaču, ne može ih prodati kao potpuno nove obzirom da prvobitni kupac nije ovlašteni distributer originalnog proizvođača, stoga ih plasira na tržište kao rabljena, a u stvari su nekorištena ili jako malo korištena.
  2. Osim toga, ponekad tvrtke, radi privremenog povećanja opsega posla, kupuju novu računalnu opremu, koju koriste par mjeseci i kada se smanji opseg posla, računala koja su korištena kratko vrijeme tada se stavljaju u ponovnu prodaju kao rabljena, obzirom da ih ovaj prvobitni kupac više ne treba, jer mu se količina posla i kapacitet ljudi smanjio.
  3. Računala koja su korištena kao izložbeni primjerak u dućanima ili po sajmovima.

I to vam je to. To je priča kako računalo postane rabljeno računalo.

rabljena računala

Tko garantira da će rabljeno računalo biti ispravno, da ne kupujem mačka u vreći?

Jamstvo. Obvezno jamstvo od 12 mjeseci. Ne samo kad kupujte rabljeno računalo, već i kod kupovine novog računala, ne možete biti sigurni hoće li će sve raditi kako treba. Zato dobijete jamstvo, i ako nešto počne zezati, zovete nas da popravimo. Također, možete ga doći isprobati prije kupnje kod nas u ured. Kad kažemo isprobati, ne mislimo na pogledati ga u kutiji, već ga otvoriti, upaliti i napraviti neku od radnji za koje Vam treba rabljeno računalo. Ako Vam sve ovo što smo rekli nije dovoljna mjera sigurnosti, imate mogućnost u roku 14 dana nakon kupovine vratiti  nam rabljeno računalo, uz povrat novca.
Prosurfaj našu ponudu, odaberite što Vam se sviđa i javite nam se telefonom 01 581 3200 ili putem email-a info@itcro.eu

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Jamstvo

Jamstvo

Plaćanje na rate

Plaćanje na rate

Servis i održavanje

Servis i održavanje